Friday, May 27, 2011

Just fine



Best ?
Gempak habes .

Ending ?
HANCUR .

Stars ?
1/5

Erghh , bakar duit lah tangok movie ni . HAHA . Memang sumpah gempak gila masa starting and climax semua . Satu cinema gelak smpai ter-guling-2 . XD . Masa view trailer mmg ter-hegeh-2 lah jugak nak tgk movie ni . Mmg tunggu bagai nak RAQ lah . HAHA . Shaheizy Sam , tak nafi lah mmg good actor sampai dapat artis paling popular . Tapi bila tgk ja movie ni . Shit ! Macam nak bakar panggung ja . Baek tunggu astrofirst . Tak buang masa -,- . Nway , dah terlanjur tengok kan . Nothing gonna change . Redha lebih baek :)




Best ?
Thumbs Up .

Ending ?
Solute .

Stars ?
5/5

Haa , yang ni tak payah banding lah kan . Nama pun movie omputih XD . Tak kan nak buat cincai-2 kan . Kalu tak duit panggung mmg tak dapat lah . Haha . Tengok movie ni sampai tak kedip mata lah *tipu . Tak rasa boring langsung . Kejap-2 bang , kejap-2 boom . HAHA . Movie terbaek 2011 setakat ni . Try one can beat this superduper movie X)

No comments:

Post a Comment